0 votes
asked in Bug Report by
recategorized by
Hi,

In Unity 2018.2.0f2 I am getting a layout bug. Umotion will work fine for a bit then the interface will break (I can email you a picture if you need). Essentially half the UI disappears.

Restarting uMotion fixes it.

Using a Mac.

Thanks

Cas

These may be related:

EndLayoutGroup: BeginLayoutGroup must be called first.

UnityEditor.EditorGUILayout:EndVertical()

AND

null texture passed to GUI.DrawTexture

UnityEngine.GUI:DrawTexture(Rect, Texture, ScaleMode)

1 Answer

0 votes
answered by Expert (117k points)
selected by
 
Best answer

Hi Casanuda,
thank you very much for your bug report.

Chances are that this is related to a problem in Unity 2018.2 that I've workaround in the latest patch release V1.13p02 (currently under review by the Asset Store team). If you can email me your Invoice ID via the email support form, I can send you the patch immediately.

Sorry for the inconvenience.

Best regards,
Peter

commented by
Hi,

Thanks for the quick reply!

Will mail you.

Thanks

Cas
commented by Expert (117k points)

Hi,
I haven't received an email but UMotion V1.13p02 just got released on the Asset Store so you can download it directly there.

Please let me know if this fixes the problem. If not, please also try to disable the "Metal" editor to see if that makes a difference:

Best regards,
Peter

commented by
Hi,

Thanks for the feedback...not sure if there is something wrong with your lead form, but it did not seem to submit.

I will try the update out....hopeful it will fix the issue...

Thanks

Cas

Soxware Support

Here you get official product support by the developer and the community for all Soxware Products for Unity®.

Post as guest, login via Facebook or create an account.

Ask questions, report bugs or provide feedback. Please use the correct category and always post in english.

For private email support, please use the Support Form to create a support ticket.

Copyright © 2017 Soxware Interactive | All Rights Reserved | Impressum

...