0 votes
asked in General Help by
Hi, thank you for this great asset.

The behaviour as stated in the question started very recently in one of my uMotion projects. Clicking to select a bone in the clip editor properties list no longer updates the selected object in the scene view or in the pose editor. This is only for this one uMotion project; if I switch to a different uMotion project (within the same Unity project) it works as expected again.

I feel like there's some setting I've toggled on this one project that I can't find. I tried looking at the .asset file, but there's 3 megs of YAML...

uMotion Pro v 1.17 up to date as of today.

Unity 2018.2.13f1.

1 Answer

0 votes
answered by Expert (162k points)
 
Best answer

Hi Arild,
thank you very much for your support request.

Make sure to have this toggle button enabled in the "Selection" foldout of the Pose Editor:

Please let me know if you have any follow-up questions.

Best regards,
Peter

commented by
Thank you for your answer! I had looked at that button so many times and never realized it was a toggle, instead thinking it was a one-off thing. In my defense though, it is surrounded by a lot of other buttons that look exactly the same but aren't toggles :-)

Soxware Support

Here you get official product support by the developer and the community for all Soxware Products for Unity®.

Post as guest, login via Facebook or create an account.

Ask questions, report bugs or provide feedback. Please use the correct category and always post in english.

For private email support, please use the Support Form to create a support ticket.

Copyright © 2017 Soxware Interactive | All Rights Reserved | Impressum

...