0 votes
asked in General Help by Rookie (150 points)

Hi,

I have just try this awesome tool today and I'm very happy with it so far, even tho I'm facing with a problem that I'm pretty sure is something that I'm missing but I can't figured out and I don't see nothing in the documentation that help with it.

I have animated a First Person hand model with a weapon on it, I follow your tutorials and I easily made with my first animation, the problem is that when I export the animation clip and looks different (broken), the hands don't move, some transforms are in wrong place, in resume nothing with how the animation look in the UMotion Editor, here some images for better understanding:

This is how the animation looks in UMotion Clip Editor:

And this is how exported animations looks:

The Hands model is using 'Generic' Animation type and the export clip is 'Generic (Legacy)', for the animation I have set up two 'Custom IK' for the Left and Right arms, also I have set up a 'Child Of' Constraint for the magazine transform.

I hope you can help me, if you need any other information let me know, thanks in advance.

Regards.

1 Answer

0 votes
answered by Expert (148k points)
 
Best answer
Hi Lovatto,
thank you very much for your support request.

This seems to be caused by a bug in UMotion V1.16p02 that is fixed in V1.16p03 (arriving in the next one or two days on the Asset Store).

Thank you very much for reporting and I'm sorry for any inconvenience.

Best regards,
Peter

Soxware Support

Here you get official product support by the developer and the community for all Soxware Products for Unity®.

Post as guest, login via Facebook or create an account.

Ask questions, report bugs or provide feedback. Please use the correct category and always post in english.

For private email support, please use the Support Form to create a support ticket.

Copyright © 2017 Soxware Interactive | All Rights Reserved | Impressum

...